Albume foto-carte

Albume Foto-Carte

Neamtu Images va ofera albume foto-carte deosebite, o varianta moderna a albumelor foto clasice. Fie ca-ti doresti un album simplu, cu perle sau cristale Swarovski, il gasesti la noi.

Albumele foto-carte, cum mai sunt denumite, va ofera posibilitatea de a va personaliza intreg albumul incepand cu alegerea fotografiilor, a tipului de album (cu/fara paspartu, cu/fara gravura, cu/fara colturi metalice, cu/fara cusaturi, cu/fara inchidere magnetica, cu/fara accesorii perle sau cristale Swarowski, face-off Italy/Germany/Catifea), a tipului de coperta (canvas, poza, acryl, piele eco, piele naturala, catifea) precum si a culorii (dispune de o gama de peste 200 de culori).

Gama de posibilitati este mult mai mare iar rezistenta si durata este mult mai ridicata. De asemenea, fotobook-urile se impart pe diferite dimensiuni oferindu-va sansa de a face cadouri minunate celor dragi. 

Alaturi de aceste albume foto-carte, iti oferim in acelasi ton, culoare sau model - cutii Deluxe pentru albumele foto, mape elegante pentru Dvd sau Blue Ray, cutii personalizate pentru stick-uri usb sau pentru Hdd extern.

Mai jos iti prezentam cateva albume foto realizate special pentru clientii Neamtu Images.

Albume Foto-Carte Nunta

Albume Foto-Carte Botez

Carcase - Cutii DeLuxe

Scroll Up