Video Nunta

Video Nunta

Servicii profesionale video nunta.

Ziua nuntii este una dintre cele mai frumoase zile din viata. In aceasta zi, rolul mirilor este de a da frau liber emotiilor iar rolul nostru este de a le surprinde cat mai bine, scotand in evidenta iubirea, fericirea, trairile acolor momente.

Consideram ca un bun cameraman ajungi prin daruire, implicare, perseverenta si trecerea timpului. Filmul nuntii trebuie sa fie cat mai aproape de realitate, fara efecte de prost gust si alte ”imbunatatiri”. Echipa Neamtu Images este alcatuita din cameramani cu experienta, specializati in filmare evenimente.
Pentru o filmare de nunta mai deosebita recomandam pachete video cu doi sau trei cameramani. Cu o acoperire mare, fiecare moment, detaliu, vor fi surprinse si redate cat mai fidel. Un montaj stil cinematic, subiect filmat din unghiuri diferite, la pregatiri sau alte momente, toate pentru un film de nunta prin care emotiile renasc la fiecare vizualizare.

Pentru o buna organizare si fluidizare, asiguram asistenti video pentru toata durata evenimentului.
Sedinta trash the dress (dupa nunta), are menirea de a scoate cadre cat mai interesante si spectaculoase, care in mod normal in ziua nuntii nu ai putea sa le obtii. Sedinta love story (inainte de nunta) se face pentru acomodarea viitorilor miri cu stilul de lucru al fotografului si cameramanului, cat si pentru o mai buna inter-relationare.
Oferim servicii video nunta oriunde in tara, fara nici un efort din partea beneficiarului. Am avut placerea de a participa la evenimente deosebite in Cluj Napoca, Zalau, Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Dej, Bistrita, Vatra Dornei, Iasi sau multe alte locatii.

Galerie Video Nunta