Foto Botez

Despre

Foto Botez

Foto Botez

„Să știți că nu există pe lume ceva mai de preț și mai trainic, ceva mai folositor în viață decât o amintire frumoasă și, mai ales, o amintire plină de farmec din anii copilariei, petrecuți în casa părintească” – Dostoievski –

Copilașii ne dau frumusețe și seninătate vieții noastre, viață care fără ei n-ar avea farmec. Aceștia aduc cu ei inocența, drăgălășenia și blândețea.

foto botez

Foto Botez

Botezul este primul mare eveniment din viața unei persoane.

Având în vedere că bebelușul care se încreștinează nu înțelege ce se întâmplă și nici memoria nu îl va ajuta prea mult, considerăm că una din datoriile de părinte este să-i oferi amintirile acestei zile minunate.

Cu toții cred că ne-am dori să ne bucurăm de astfel de amintiri de la propriul botez dar din păcate majoritatea dintre cei trecuți de o vârstă nu au această posibilitate.

Îți prezentăm mai jos câteva proiecte drăguțe foto botez, realizate în Cluj-Napoca, Zalău, Vatra Dornei și alte locații.

Foto Botez Ștefan
Foto Botez Lucas

Foto Botez

Pentru a deveni un bun fotograf de botez necesită implicare, dăruire, muncă și perseverență.

Echipa Neamțu Images este alcatuită din fotografi cu experiență, specializați în fotografia de botez, care vor fi la locul și momentul potrivit pentru a surprinde cele mai emoționante amintiri.

Pentru o buna organizare și fluidizare, la cerere asigurăm asistenți foto pentru toată durata evenimentului.

Oferim servicii foto botez oriunde în țară, fără nici un efort din partea beneficiarului.

Am avut placerea de a participa la botezuri deosebite în Cluj Napoca, Alba Iulia, Zalău, Dej, Vatra Dornei și alte locații.

Contactează-ne din timp pentru a rezerva data!