Despre noi

Despre noi

Echipa Neamtu Images aduce un aer nou in serviciile foto video nunta | botez sau alte evenimente in Cluj Napoca, Zalau, Dej si zonele apropiate. Asiguram servicii profesionale de fotografie si filmare pentru evenimentele tale importante.

• Nunta • Botez • Sedinte foto familie • Foto maternitate • Fotografie de produs • Conferinte • Evenimente corporate

SERVICII PROFESIONALE

foto video nunta botez cluj

Servicii premium Foto Video Nunta. O echipa de fotografi profesionisti alaturi de tine in ziua nuntii tale. Filmare profesionala cu una, doua sau mai multe camere.

sedinta foto familie emma

Servicii premium Foto Video Botez. Fotografi profesionisti, pregatiti pentru a crea cele mai emotionante amintiri. Filmare profesionala cu una, doua sau mai multe camere.

sedinta foto familie tudor

Familia este totul! Fotografiile de familie au rol de a-ti reaminti cu drag de cele mai importante momente din viata de familie. Bucura-te de aceste amintiri alaturi de cei dragi!

fotografii maternitate emma

Venirea pe lume a copilasilor este asteptata cu mult drag si nerabdare. In acest timp, viitorii parinti traiesc diferite stari emotionale. Fotografiile de maternitate sunt primele fotografii in noua formula!

foto produs cupe figurine

Ai un magazin online sau un site de prezentare servicii? Atunci cu siguranta vei avea nevoie de fotografii profesionale pentru prezentarea acestora. Fotografiile sunt cartea ta de vizita!

evenimente - conferinte

Fotografii si filmare conferinte, evenimente corporate, training-uri, workshop-uri. Filmari profesionale cu doua sau mai multe camere, sunet profesional din surse externe.

CU CE SUNTEM DIFERITI?

Punem pasiune in tot ceea ce facem, reusim sa surprindem cele mai emotionante momente intr-o maniera reala, fara regie sau schimbare a realitatii.

Putem spune despre noi ca suntem atenti la detalii astfel ca fiecare cadru este atent compus cu un simt vizual artistic deosebit.

Stim sa ascultam si sa ne conformam dupa dorintele fiecarei persoane care ne solicita serviciile.

Unul din obiectivele noastre este sa ne asiguram de fiecare data ca mirii nostri se simt bine in prezenta noastra ca si fotografi ai nuntii lor. Din acest motiv pachetele noastre includ si o sedinta foto de logodna, inainte de ziua nuntii.

In decursul celor peste 15 ani de activitate, am avut placerea de a crea amintiri in diverse locuri precum: Cluj Napoca, Zalau, Sibiu, Alba Iulia, Brasov, Dej, Vatra Dornei pana la Suceava, Botosani sau Iasi.

Iti multumim pentru interesul acordat si iti recomandam sa arunci o privire peste galeriile noastre foto video.

Pentru a fi siguri de disponibilitatea noastra pentru data in care ti-ai programat evenimentul, te rugam sa ne contactezi din timp.

Ne poti urmari si pe Blog pentru cele mai interesante si noi articole, in domeniul foto video evenimente.

Cu drag, echipa Neamtu Images