Despre noi

Neamtu Images

Servicii Profesionale Foto Video & Graphics

Salut!

Suntem Ionuț & Mihaela Neamțu și împreună, am creat conceptul Neamțu Images. 

Suntem părinți, fotografi, videografi, editori, designeri, event planneri iar în timpul liber ne ocupăm și cu crearea de produse handmade (ce țin tot de domeniul evenimentelor, evident).

Punem pasiune în fiecare proiect și ne implicăm mereu pe parcursul întregii colaborări cu voi. Suntem persoane active și ne place să avem parte de noi provocări, astfel că am avut multe proiecte care ne-au stimulat să creștem și au contribuit la extinderea portofoliului.

Activitatea noastră se desfașoară în principal, pe teritoriul României, însă mereu suntem deschiși spre evenimente și proiecte inedite, oriunde în lume.

Scopul nostru este de a vă oferi zâmbete, amintiri plăcute, experiențe memorabile și maximum de satisfacție.
Asteptăm cu drag să ne cunoastem si să formăm noi prietenii!

Legacy. Memory. love

Din anul 2009 ne-am ales ca și stil de viață fotografia și videografia. Ne-am axat în principal pe evenimente publice și private, însă de-a lungul timpului am dobândit experiență și în domeniul corporate, TV, design, PR.

Proiecte interesante

Iti prezentam cateva proiecte interesante care credem ca te vor incanta

Foto Familie Razvan Nicoleta Vlad Lavinia (25)

Sedinte foto Familie

Într-un cadru plin de zâmbete și bucurie, această ședință foto de familie capturează esența conexiunii și iubirii necondiționate dintre membrii acestei familii extraordinare.

Fotografii NUnta

Nunta este cel mai important eveniment din viața de familie, este uniunea iubirii supreme între două suflete.  Aceste momente sunt unice și necesită o atenție deosebită în pastrarea acestora sub forma fotografiilor.

„Să știți că nu există pe lume ceva mai de preț și mai trainic, ceva mai folositor în viață decât o amintire frumoasă și, mai ales, o amintire plină de farmec din anii copilariei, petrecuți în casa părintească” – Dostoievski –

Foto After Wedding

Ne place să fim cât mai diferiți, astfel că mereu venim cu idei noi care vor da o notă unică fiecărei fotografii din cadrul acestei sesiuni foto.