Foto Nunta

Foto Nunta

Foto Nunta - amintiri pentru o viata!

Nunta este cel mai important eveniment din viata de familie, este uniunea iubirii supreme intre doua suflete. Aceste momente sunt unice si necesita o atentie deosebita in pastrarea acestora sub forma fotografiilor.

Echipa Neamtu Images, formata din fotografi si cameramani profesionisti, iti ofera si garanteaza servicii profesionale de fotografie si filmare evenimente.

Suntem atenti la detalii astfel ca fiecare cadru este atent compus cu un simt vizual artistic deosebit. Stim sa ascultam si sa ne conformam dupa dorintele fiecarei persoane care ne solicita serviciile.

Nunta este un eveniment de care sa-ti amintesti cu drag si peste 50 de ani. Nu lasa aceasta sarcina dificila pe mana unui amator. Angajeaza un fotograf profesionist care iti garanteaza calitatea fotografiilor!

Iti prezentam cateva albume foto cu fotografii de nunta realizate in diferite locatii din tara: Cluj, Dej, Zalau, Turda, Vatra Dornei si altele.

Nunta Sorin si Loredana - Cluj

Nunta Sergiu si Laura - Cluj

Nunta Marius si Roxana - Cluj

Nunta Gabriel si Anca - Cluj

Nunta Paul si Andreea - Cluj part.2

Nunta Paul si Andreea - Cluj part.1

Nunta Ovidiu si Anca - Zalau

Nunta Ovidiu si Katy - Cluj

Nunta Vlad si Andreea - Vatra Dornei

Nunta Catalin si Lenuta - S. Marmatiei

Nunta Alex si Bianca - Cluj

Nunta Mircea si Mara - Cluj

Foto Nunta Nick si Flory - Vatra Dornei

Nunta Bogdan si Sabina - Vatra Dornei

Foto Nunta Petru si Alina - Vatra Dornei

Foto Nunta Florin si Patricia - Vatra Dornei

Pentru a te convinge de calitatea serviciilor noastre, te invitam la o cafea. Iti vom prezenta toate materialele noastre, albume foto nunta, iti vom explica cum decurge ziua nuntii si modul nostru de abordare.

Iti recomandam sa vezi si mostrele de albume foto-carte, realizate exclusiv pentru clientii nostri.

Scroll Up