Video Botez

Video Botez

Video Botez - Botezul este primul mare eveniment din viata unei persoane. Avand in vedere ca bebelusul care se increstineaza nu intelege ce se intampla si nici memoria nu il va ajuta prea mult, consider ca una din datoriile de parinte este sa-i oferi amintirile acestei zile minunate. Cu totii cred ca ne-am dori sa beneficiem de aceste amintiri de la propriul botez dar din pacate majoritatea dintre cei trecuti de o varsta nu ne putem bucura de acestea.

Un bun cameraman ajungi prin daruire, implicare, munca, perseverenta si trecerea timpului. Echipa Neamtu Images este alcatuita din cameramani cu experienta, specializati in filmarea de eveniment, care vor fi la locul si momentul potrivit pentru a surprinde cele mai emotionante amintiri.
Pentru o filmare de botez mai deosebita recomandam pachete video cu doi cameramani. Cu o acoperire mare, fiecare moment, detaliu, vor fi surprinse si redate cat mai fidel. Un montaj stil cinematic, subiect filmat din unghiuri diferite, toate pentru un film de botez prin care emotiile renasc la fiecare vizualizare.

Pentru o buna organizare si fluidizare, asiguram asistenti video pentru toata durata evenimentului.
Oferim servicii video botez oriunde in tara, fara nici un efort din partea beneficiarului. Am avut placerea de a participa la evenimente deosebite in Cluj Napoca, Alba Iulia, Zalau, Brasov, Sibiu, Dej, Bistrita, Vatra Dornei, Iasi sau multe alte locatii.

Galerie Video Botez

Scroll Up