Sedințe foto Save the Date

Sedinte Foto Save The Date

portfolio

Capturing a Moment for a Lifetime.

Sedinta Foto Save the DateEngagement sessionFoto Logodnă sau cum vă place să o numiti, este acea sedinta foto care se desfasoara, de obicei, inainte de nunta. Fie cu cateva luni, fie cu cateva zile inainte de nunta, alegerea va apatine iar noi facem in asa fel incat sincronizarea sa fie prielnica pentru toti.

Rulează videoul

Save The Date Video – Roma, Italia | Cluj-Napoca, Romania

Cluj-Napoca – Romania

save the date

Cluj-Napoca – Romania

Alba-Iulia – Romania

Foto Save the Date

Cluj-Napoca – Romania

Sesiunea Foto Save the Date ne ajuta sa ne familiarizam intre noi, sa ne cunoastem mai bine si, in acest mod, in ziua nuntii veti mult mai relaxati in fata camerei si a aparatului foto.

Cluj-Napoca – Romania

Alex si Alexandra save the date

Cluj-Napoca – Romania

Cluj-Napoca – Romania

In cadrul acestei sesiuni vizam acele momente care evidentiaza dragostea si apropierea dintre voi, precum si nerabdarea in asteptarea marelui moment: ziua nuntii. Cautam sa cream acele cadre naturale, să surprindem afectiunea si spontaneitatea dintre voi prin diverse unghiuri.

Locatiile pot fi diferite, in functie de ce tip de tematica doriti: natura, urban, indoor, home, studio etc.

Alte proiecte interesante

SedintE Foto Familie

Sedintele Foto de Familie – o ocazie de a reflecta asupra iubirii si valorilor care ii uneste.

Foto After Wedding

Ne place să fim cât mai diferiți, astfel că mereu venim cu idei noi care vor da o notă unică fiecărei fotografii din cadrul acestei sesiuni foto.

 

Foto Nunta

Nunta este un eveniment de care să-ți amintești cu drag și peste 50 de ani. Nu lăsa această sarcină dificilă pe mâna unui amator.

Rezerva data 2024-2025

Hey! Iti doresti sa colaboram? Nimic mai simplu.Lasa-ne un mesaj cu data evenimentului  pentru a putea verifica disponibilitatea iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp cu putinta.